Makita vinkelsliber

Makita vinkelsliber – GA9020RFNår talen falder på Makita, er det af mange kendt som håndværkerens foretrukne el-værktøj. Det er el-værktøj i høj kvalitet og lige nu er det Makita og DeWalt, der er håndværkerens foretrukne i Danmark. Er det en vinkelsliber, du har brug for, er der ingen tvivl om, at du har mulighed for at finde en lang række skarpe vinkelslibere fra Makita.

Makita er kommet med en serie af ledningsfrie vinkelslibere og det giver dig mulighed for at få fat på en vinkelsliber, som er let at tage med rundt. Du har mulighed for at tage batteriet fra akku boremaskinen og sætte over i vinkelsliberen. Derved har du pludselig en meget effektiv vinkelsliber, du kan bruge til at slibe, skære og polere med.

Der er flere grunde til at vælge en Makita vinkelsliber og en af dem er den høje kvalitet, du får. Når du gerne vil have en vinkelsliber, der er 100% velegnet til professionelle opgaver, så er det en Makita vinkelsliber, du vælger. Du kommer ikke til at gå ned på udstyret, når du vælger at investere i en vinkelsliber fra Makita – for de bliver bare ved og ved med at fungere.

Dewalt akku vinkelsliber – DCG412N

Dewalt akku vinkelsliber – DCG412N
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
10-4 Byg 919,00 919,00 Læs mere

Specifikationer

  • Spænding: Li-Ion 18 V
  • Afgiven effekt: 405 Watt
  • Hastighed, ubelastet: 7.000 omdr./min.
  • Skivediameter: 125 mm
  • Spindelgevind: M14
  • Vægt: 2,2 kg
  • Længde: 400 mm
  • Højde: 125 mm

vi har før haft gode oplevelser med DeWalt XR Li-Ion batteri teknologien i vores anmeldelse af billige bajonetsave, nu kommer turen til DeWalts akku vinkelsliber – DCG412N.

Det umiddelbare indtryk af Dewalt vinkelsliberen virker solidt og gennemarbejdet. Materialet er lækkert og man føler at man har kontrollen når man har den i hænderne. At snekkehjulet er lavet af metal bekræfter blot kvaliteten i produktet . Det er let at skifte i mellem venstre og højre, og vægtfordelingen er god. Udskiftning af batteri, skive eller skjold er super let og kræver ikke værktøj. Rigtig lækker detaljer og gør at man bare arbejder det hurtigere.

Vi har før rost XR Li-Ion batteriet og jeg gør det gerne igen. Super holdbarhed, lækker lav vægt og hurtig opladning. Der er heller ingen tab af kraft og Dewalt akku vinkelsliber – DCG412N levere hele 7000 rotationer per minut, det er super kræfter pakket ind i en fleksibel og fri vinkelsliber.

Sikkerheden er i top og afbrydes, såfremt man ikke har fuld kontrol og gummibeklædningen gør, at man ikke pludselig taber vinkelsliberen, selvom man sveder.

Prisen er i den højere ende for vinkelslibere, men man får også et solidt produkt som levere kræfter og levetid som ingen anden på markedet for billige vinkelslibere.

Husk at læse og sammenligne med vores andre anmeldelser af billige vinkelslibere.

Mere om Dewalt akku vinkelsliber – DCG412N

Makita – god kvalitet og handy vinkelsliber

Du har mulighed for at finde alle typer af skiver til din Makita vinkelsliber og derfor kommer du heller ikke til at mangle noget, når du skal i gang med at lave en opgave. En ting der er vigtig at være opmærksom på, er selvfølgelig størrelsen på skiven. Her vil det være en 115 mm. skive, du har brug for.

Det er ikke noget, som er strømlinet (Er ikke lige helt med på, hvad du mener her?) på de forskellige producenters vinkelslibere, så når du har en Makita vinkelsliber, er det også vigtigt, at du finder de rigtige skiver til den. Dette er blot en lille del af det med vinkelsliberen, for der er ingen tvivl om, at du kan mærke, hvor god kvaliteten er.

Du får en super handy vinkelsliber, der har overbelastningsbeskyttelse, et meget praktisk sidegreb og så er der udvendigt kulskifte på den. Vil du have en god kvalitet, vil du have en stærk vinkelsliber og skal det være 100% professionelt, så er det en Makita vinkelsliber, du skal vælge.

Hvor finder du din vinkelsliber

Når du skal i gang med at finde din nye Makita vinkelsliber, er det oplagt at finde den på nettet. Du sparer nemlig penge, har mulighed for at søge blandt et stort udvalg og så får du den leveret lige til døren.

Kom i gang allerede i dag – du finder din Makita vinkelsliber her.