DeWalt vinkelsliber

Dewalt akku vinkelsliber – DCG412NTopprofessionelt værktøj – det mærker du, så snart du får en Dewalt vinkelsliber i hænderne. Solidt el-værktøj der arbejder effektivt og med præcision, hvadenten du vælger en vinkelsliber med ledning eller én på batteri.
Opgaven bliver let løst med en Dewalt vinkelsliber. Du finder let små kraftfulde maskiner til de mindre opgaver, men også vinkelslibere på mere end 2000 watt til de større opgaver. Du skal blot vide, hvad dit behov er og Dewalt maskinen, du søger.

Falder dit valg på en af de stærke 18 volts akku-vinkelslibere for at få den frihed, du ikke har med ledning, kan det anbefales, at du vælger en maskine, hvor batteriet har mange amperetimer (Ah), for at få flest mulige effektive arbejdstimer. Du kan dog altid vælge at tilkøbe et ekstra batteri, hvis batteriet har for få Ah i forhold til dit behov.

Egenskaber ved Dewalt vinkelsliber

Afhængig af hvilken model du vælger, finder du flere gode egenskaber ved maskinerne. Med fokus på komfort og ergonomi er flere af vinkelsliberne udført med håndtag med en smal diameter, for at give dig et bedre og godt greb. I sidehåndtaget findes også antivibration, for at gøre arbejdet så behageligt som muligt. Levetiden af maskinerne forlænges ved et specielt støvudblæsningssystem og nedslidningsbeskyttet motor. Gearhusene laves mindre og mindre, for at du kan komme de smalle steder og man kunne blive ved med at beskrive de gode egenskaber, der gør Dewalt til kvalitets værktøj.

Hvor mange egenskaber har du behov for? Du skal altid kigge på egenskaberne og specifikationerne, så du ved hvilken vinkelsliber, du køber. Inden du finder din model, skal du bestemme hvor stor en vinkelsliber, der dækker dit behov. Er det til de mindre hverdagsopgaver findes modellen DWE4051, der har flere af de beskrevne egenskaber. Er du til en Dewalt akku vinkelsliber, er en DCG412N XR en kraftig 18V maskine, som let klarer dine opgaver. Du bør se, hvad du får med i prisen ved at læse specifikationerne, hvorefter du kan bestemme hvilken model, der er den rette Dewalt vinkelsliber for dig.

Hvor finder du din model

Der er ingen tvivl om, at du skal finde din nye DeWalt vinkelsliber på nettet, for du kommer til at spare penge. Der har du mulighed for at læse alle specifikationerne på den og så kan du finde ud af om de krav, du stiller til den, er nogle den kan klare.

Når du er blevet enig med dig selv, så finder du din nye DeWalt vinkelsliber lige her.

Dewalt akku vinkelsliber – DCG412N

Dewalt akku vinkelsliber – DCG412N
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
10-4 Byg 919,00 919,00 Læs mere

Specifikationer

  • Spænding: Li-Ion 18 V
  • Afgiven effekt: 405 Watt
  • Hastighed, ubelastet: 7.000 omdr./min.
  • Skivediameter: 125 mm
  • Spindelgevind: M14
  • Vægt: 2,2 kg
  • Længde: 400 mm
  • Højde: 125 mm

vi har før haft gode oplevelser med DeWalt XR Li-Ion batteri teknologien i vores anmeldelse af billige bajonetsave, nu kommer turen til DeWalts akku vinkelsliber – DCG412N.

Det umiddelbare indtryk af Dewalt vinkelsliberen virker solidt og gennemarbejdet. Materialet er lækkert og man føler at man har kontrollen når man har den i hænderne. At snekkehjulet er lavet af metal bekræfter blot kvaliteten i produktet . Det er let at skifte i mellem venstre og højre, og vægtfordelingen er god. Udskiftning af batteri, skive eller skjold er super let og kræver ikke værktøj. Rigtig lækker detaljer og gør at man bare arbejder det hurtigere.

Vi har før rost XR Li-Ion batteriet og jeg gør det gerne igen. Super holdbarhed, lækker lav vægt og hurtig opladning. Der er heller ingen tab af kraft og Dewalt akku vinkelsliber – DCG412N levere hele 7000 rotationer per minut, det er super kræfter pakket ind i en fleksibel og fri vinkelsliber.

Sikkerheden er i top og afbrydes, såfremt man ikke har fuld kontrol og gummibeklædningen gør, at man ikke pludselig taber vinkelsliberen, selvom man sveder.

Prisen er i den højere ende for vinkelslibere, men man får også et solidt produkt som levere kræfter og levetid som ingen anden på markedet for billige vinkelslibere.

Husk at læse og sammenligne med vores andre anmeldelser af billige vinkelslibere.

Mere om Dewalt akku vinkelsliber – DCG412N

DCG412N XR 18V

Vil du gerne have en vinkelsliber, som ikke bruger ledning, er valget meget let. Du skal selvfølgelig vælge en DeWalt vinkelsliber som er på batteri og stadigvæk giver dig mange muligheder for at løse opgaven præcist og effektivt. Modellen, du skal vælge, hedder DCG412N XR 18V.
Der er ingen tvivl om, at det er en god vinkelsliber, du vælger, når du investerer i en DeWalt vinkelsliber.

Det er en vinkelsliber, der kører med lithium batteri og med en batterispænding på 18 volt, er det et godt kraftigt batteri, du finder på denne model. Når du vælger DeWalt, er du sikker på at få kvalitet for pengene og det gør sig også gældende, når det er en DeWalt vinkelsliber, der er tale om.

Med en kraftfuld og luftafkølet motor der giver dig mulighed for at skifte kullene ud, får du en effektiv vinkelsliber, der kan levere op til 7.000 rotationer i minuttet. Det giver hurtig skæring og slibning. Snekkehjulet i metal er med til at sikre en lang levetid og giver en lavere vibration end du ellers oplever fra vinkelslibere – hvilket giver dig mulighed for at gøre arbejdet mere præcist.

Det ergonomiske design og håndtaget der følger med, giver dig mulighed for at indstille i 2 positioner giver dig en bedre komfort, større kontrol og dermed en bedre oplevelse ved hver eneste opgave, du bruger vinkelsliberen til. Når du skal skifte skive, har du mulighed for at gøre det uden værktøj, for du skal have mulighed for at gøre det hurtigt og effektivt. Denne model giver dig desuden mulighed for at arbejde med skiver på 125 mm.

Vægten er på 2.2 kg, hvilket gør det til en let vinkelsliber – og så er den som allerede skrevet på batteri. Vil du gerne være sikker på altid at have strøm på din vinkelsliber fra DeWalt, er der altid mulighed for at investere i et ekstra batteri til den.