Bosch vinkelsliber

Bosch vinkelsliberStår du overfor en polering, slibning eller med en opgave med skæring i metal, bliver opgaven let at udføre med en Bosch vinkelsliber. Du bliver fra Bosch tilbudt maskinerne i flere størrelser både i kraft og til forskellige klinger. Med klinger fra 115 mm og kraft op til 2000 Watt, finder du let en vinkelsliber til at løse opgaven, om så det er fra den grønne gør-det-selv serie eller den blå og professionelle serie.
El-værktøj fra Bosch behøver ikke den store introduktion og derfor fokuseres der i stedet for på de elementer, der gør at nøgleord som kvalitet, pålidelighed og holdbarhed bliver bundet sammen med den solide Bosch vinkelsliber, du har søgt.

Bosch akku vinkelsliber eller ledning

Du kan vælge mellem en vinkelsliber med batteri eller med ledning. Du har dog fordelen af den store frihed, hvis du vælger en akku vinkelsliber, men omvendt har du konstant kraft, hvis du vælger udgaven med ledning. Ønsker du en akku vinkelsliber, kan det anbefales, at du vælger et batteri med mange amperetimer (Ah) – minimum 3 – for at få længst mulig effektiv arbejdstid. Den anden løsning er at anskaffe et ekstra batteri, hvis du har kig på en Bosch vinkelsliber, hvor Ah er mindre.

Dewalt akku vinkelsliber – DCG412N

Dewalt akku vinkelsliber – DCG412N
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
10-4 Byg 919,00 919,00 Læs mere

Specifikationer

  • Spænding: Li-Ion 18 V
  • Afgiven effekt: 405 Watt
  • Hastighed, ubelastet: 7.000 omdr./min.
  • Skivediameter: 125 mm
  • Spindelgevind: M14
  • Vægt: 2,2 kg
  • Længde: 400 mm
  • Højde: 125 mm

vi har før haft gode oplevelser med DeWalt XR Li-Ion batteri teknologien i vores anmeldelse af billige bajonetsave, nu kommer turen til DeWalts akku vinkelsliber – DCG412N.

Det umiddelbare indtryk af Dewalt vinkelsliberen virker solidt og gennemarbejdet. Materialet er lækkert og man føler at man har kontrollen når man har den i hænderne. At snekkehjulet er lavet af metal bekræfter blot kvaliteten i produktet . Det er let at skifte i mellem venstre og højre, og vægtfordelingen er god. Udskiftning af batteri, skive eller skjold er super let og kræver ikke værktøj. Rigtig lækker detaljer og gør at man bare arbejder det hurtigere.

Vi har før rost XR Li-Ion batteriet og jeg gør det gerne igen. Super holdbarhed, lækker lav vægt og hurtig opladning. Der er heller ingen tab af kraft og Dewalt akku vinkelsliber – DCG412N levere hele 7000 rotationer per minut, det er super kræfter pakket ind i en fleksibel og fri vinkelsliber.

Sikkerheden er i top og afbrydes, såfremt man ikke har fuld kontrol og gummibeklædningen gør, at man ikke pludselig taber vinkelsliberen, selvom man sveder.

Prisen er i den højere ende for vinkelslibere, men man får også et solidt produkt som levere kræfter og levetid som ingen anden på markedet for billige vinkelslibere.

Husk at læse og sammenligne med vores andre anmeldelser af billige vinkelslibere.

Mere om Dewalt akku vinkelsliber – DCG412N

Egenskaber du finder ved Bosch

Vælger du en Bosch vinkelsliber fra den grønne eller blå serie, får du flere fantastiske egenskaber. Med høj fokus på brugervenlighed er maskinerne ofte lave i vægt og nogle udformet med fladt gearhus, så selv de svært tilgængelige steder bliver fremkommelige. Der er fokus på brugsvægten, så vinkelsliberen bliver behagelig at arbejde med over længere tid. Flere af vinkelsliberne har en specialudviklet luftindsugning for at køle motoreren bedst muligt. Det giver maskinen en længere levetid. Du finder blandt andet denne indsugning på modellen GWS 7 -125, der er en kraftig 720 Watt´s maskine passende til Ø125 mm skiver.
Bosch vinkelsliber med ledningUdover optimeret indsugning finder du også i visse maskiner et Dust protection system. Systemet er udviklet, så det beskytter støv fra at trænge ind i maskinen og derved forlænge maskinens levetid. Desuden findes tekniske egenskaber som Soft start og Kick Back stop, der giver dig en blød og behagelig opstart og frakobler, hvis klingen sætter sig i spænd. Det giver dig en større sikkerhed og er værd at kigge efter i valg af din næste vinkelsliber. Du finder også vinkelslibere med drejligt gearhus for at kunne optimeres til arbejdsopgaven og ikke mindst lynindstilling af beskyttelsesskærmen, som det anbefales, du altid monterer og indstiller korrekt inden arbejdet påbegyndes.

Find din model allerede i dag

Om du har brug for alle de førnævnte elementer, er ikke sikkert. Din vinkelsliber bør vælges ud fra, hvor meget kraft du har behov for og hvilken klingestørrelse og hvilke materialer, du skal arbejde i. Derefter skal du tage stilling til, om det skal være som akku eller med ledning og kigge på, hvor mange af de gode elementer der gør Bosch til kvalitetsværktøj, du kan få. Du kan allerede starte i dag med at finde din nye Bosch vinkelsliber herunder.