Makita slagboremaskine

Makita akku slagboremaskine – BHP451RFENår der bliver sagt Makita bliver det ofte fulgt af, at det er håndværkerens foretrukne mærke og det er ikke mindst på grund af den gode kvalitet, du får, når du vælger et stykke el-værktøj fra Makita. Er det en Makita slagboremaskine, du har brug for, så har du mulighed for at finde den lige her – hvor du også finder ud af mere om, hvorfor det netop er Makita, du skal vælge.

Der er mulighed for at finde Makita slagboremaskiner med batteri og ledning, så her skal du vælge, hvad der er vigtigt for dig. Når du vælger en Makita slagboremaskine med batteri, er det ofte til de mindre opgaver, du bruger den. Har du brug for at stå en hel dag og arbejde med slagboremaskiner, vil du få mere ud af at vælge en med ledning, da momentet er bedre.

Ofte vil det blive kategoriseret som en borehammer, når du vælger en slagboremaskine med ledning. Så ved du, hvad du skal søge efter. Der er ikke så stor forskel på en slagboremaskine med eller uden batteri i dag, som der tidligere har været. Det giver dig mulighed for at løse langt flere opgaver med en akku slagboremaskine end tidligere.

Høj kvalitet – lang levetid

Når du finder ud af, hvor god en Makita slagboremaskine er, er der ingen tvivl om, at du vil bruge dette mærke fremover. Du får mulighed for at lave mange forskellige typer af opgaver med denne og du har mulighed for hurtigt at skifte bits ud, så du hele tiden kan være effektiv i dit arbejde.

Det bedste ved en Makita slagboremaskine er den høje kvalitet, den har. Det giver dig nemlig mulighed for at have den i mange år og den vil derfor være en trofast følgesvend igennem både mindre og store projekter. Håndtaget og grebet på en Makita slagboremaskine er ergonomisk og sidegrebet, der følger med, er let at indstille til lige præcis den position, du har behov for.

Den høje kvalitet og lange levetid kommer blandt andet fra de kulløse motorer, der giver dig en bedre effekt, men også holder længere grundet en lavere driftstemperatur. Gearkasserne er i metal og selve huset er udformet, så det er støvbeskyttet.
Blandt Makita slagboremaskiner findes der nogle, hvor den forreste del af huset bag borepatronen er i metal.

Det er blot eksempler på, hvor kvaliteten kan ses. Vælger du en slagboremaskine med en borepatron i helmetal, er det ofte en god indikator på en maskine af høj kvalitet.

I serien LXT Brushless får du den kulløse motor i metal, som giver 50% længere effektiv arbejdstid. Den bruger strømmen fra li-ion batteriet optimalt, der med luftkøling kan oplades på 30 min. og kan anvendes til 80 forskellige stykker Makita el-værktøj. En rigtig stærk serie fra Makita.

Hvor finder du din Makita slagboremaskine

Der er ingen grund til at lede længere efter den nye Makita slagboremaskine, for du finder den lige her på nettet. Når du søger efter den på nettet, finder du et større udvalg. Du kommer højst sandsynligt til at spare penge og så får du den leveret lige til døren.

Kom i gang allerede i dag – du finder din nye Makita slagboremaskine her.

Makita akku slagboremaskine – BHP451RFE

Makita akku slagboremaskine – BHP451RFE
Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Specifikationer

 • Batteri: Li-Ion
 • Batterikapacitet: 3,0 Ah
 • Ladetid min.: 22 min.
 • Antal medleverede batterier: 2 stk.
 • Akku-spænding: 18 V
 • 1. gear: 0-300 min-1
 • 2. gear: 0-600 min-1
 • 3. gear: 0-1700 min-1
 • Slagantal 1. gear: 0-4500 min-1
 • Slagantal 2. gear: 0-9000 min-1
 • Slagantal 3. gear: 0-25500 min-1
 • Drejningsmoment max. blød: 40 Nm
 • Drejningsmoment max. hård: 80 Nm
 • Max borediameter i murværk: 16 mm
 • Max borediameter i stål: 13 mm
 • Borepatron kapacitet: 1,5 – 13 mm
 • Dimensioner (LxBxH): 250 x 78 x 257 mm
 • Vægt / målt EPTA: 2,5 kg

Makita slagboremaskiner er det absolut bedste værktøj man kan ønske sig og med Makita akku slagboremaskine BHP451RFE er forventningerne høje. BHP451RFE kommer med en stærk 3-gears motor, men 3-gear er ikke kendt for deres holdbarhed ude i marken. Så hvordan vil Makita akku slagboremaskine BHP451RFE klare sig i vores anmeldelse? Læs mere herunder.

Makita akku slagboremaskine BHP451RFE har været imødeset her på kontoret. Hvordan klarer Makita sig i mod DeWalts stærke akku slagboremaskine DCD785M2 XR, og har Makita forbedret holdbarheden på de noget ustabile 3-gears motorer.

Ud fra specifikationerne kan vi tydeligt se at vægten er betydeligt højere ved Makita, som vejer 2,5 kg. Det er hele 700 gr. mere end DeWalt. Dernæst levere Makita et batteri på 3.0 Ah, i modsætning til 4.0 Ah ved DeWalt. Med Makita følger der dog et ekstra batteri med i prisen, som giver fleksibilitet.  På både slag og hastighed rammer Makita igen muren og må se sig slået på alle parametre.

Motoren er baseret på 3 gears system, som er giver en god kontrol ved alle omdrejninger. Desværre har 3 gears systemet dog et kedeligt ry for at gå i stykker ved hårdt arbejde. Selvom vi har testet produktet over 2 uger, så har vi ikke kunne genskabe nogen problemer. Men håndværkere sværger stadig til 2-gears systemet. Kvaliteten på motoren er der dog ikke nogen finger at sætte på.

Design og de ergonomiske egenskaber er der intet at sætte på. Der er den obligatoriske LED-lys foran, og sidegrebet giver en komfort som man ikke har som standard ved DeWalt.

Makita inkluderer i pakken 2 batterier med en opladningstid på 22 min, oplader, sidegreb og en praktisk kuffert. Rigtig fint tilbehør til prisen.

Jeg har igennem testen været fuldt ud tilfreds, men jeg føler bare der mangler noget. Tilbehør inklusiv, så mener jeg at prisen er for høj, hvis vi sammenligner med DeWalt og deres meget stærke XR batteri. Design, vægt, motor og holdbarhed er bare det bedre på alle parametre, og gør at jeg forsat vil anbefale DeWalt, hvis man ønsker en Akku Slagboremaskine.

Husk at læse alle vores anmeldelser af billige slagboremaskiner, så er du rustet til det rigtige valg af boremaskine.

Mere om Makita akku slagboremaskine – BHP451RFE

Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 XR

Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 XR
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
10-4 Byg 2.123,75 2.123,75 Læs mere

Specifikationer

 • Batteri: DA XR Li-Ion
 • Spænding: 18 V
 • Batterikapacitet: 4,0 Ah
 • Afgiven effekt: 350 Watt
 • Hastighed, ubelastet: 0-600/2.000 omdr./min.
 • Slag/min.: 0-10.200/34.000
 • Borepatron kapacitet: 1,5 – 13 mm
 • Max drejningsmoment: 60Nm
 • Max borekapacitet (træ): 38 mm
 • Max borekapacitet (metal) 13 mm
 • Vægt: 1,88 kg
 • Længde: 202 mm
 • Højde: 236 mm
 • Dybde: 80 mm

Med Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 er vi kommet til vores første anmeldelse af en akku slagboremaskine. Slagboremaskiner vælges typisk med kabel af gør-det-selv manden, så derfor vil vi nu kigge på, hvad du får med en batteridrevet slagboremaskine.

Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2  kommer med nogen seriøse tal, og det er nødvendigt for at blive taget seriøst som et produkt håndværkere vil bruge. Batteriet er en del af den nye XR Li-Ion, som vi har rost DeWalt meget for i deres serie af bajonetsave. XR Li-Ion har udmærket sig ved en lav vægt, super kræfter og en hurtig opladningstid på omkring 20 min. Batteriet pakker hele 4,0 Ah og afgiver en effekt på 350 Watt, som må siges at være mere end godkendt.

Motoren er baseret på det velkendte 2 gears system, som er stabilt og velkendt af alle og lavet af helmetal. Så motoren og gear er af super kvalitet, men hvordan med detaljerne og de ekstra funktioner.

Borepatronen er nøglefri og kan derfor hurtigt udskifte bor og bits, uden at du skal bruge 2 hænder. Kort sagt en super funktion, som redder mange kræfter. Der er LED-lys, så du har god udsigt over området du arbejder i. Designet af maskinen er ergonomisk, gummibeklædt og vægten er på sølle 1,8 kg. Fantastisk lav vægt for en slagboremaskine.

Tilbehøret til Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 XR er lækkert, hvor både batteri, lader og maskine kommer i en lækker kuffert. Gennemført kvalitet fra DeWalt.

Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 XR er en af de dyreste slagboremaskiner vi har anmeldt, men du får super kvalitet med i prisen. Man kan også argumentere for, at man ved Makita skal investere i batteri, lader og opbevaring, herved kommer man tæt på prisen som DeWalt har. Jeg synes bestemt at Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 XR er den bedste akku slagboremaskine på markedet.

Husk at læse alle vores anmeldelser af billige slagboremaskiner, så er du rustet til det rigtige valg af boremaskine.

Mere om Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 XR