Dewalt Slagboremaskine

Dewalt slagboremaskineDer er projekter, hvor det ikke er tilstrækkelig med en god DeWalt akku boremaskine og så er det nødvendigt at finde det tungere skyts frem. Her er det så, du trækker det næste kort og finder frem til, at det er en DeWalt slagboremaskine, du har brug for. Når du første gang holder en maskine som denne i hånden, er du ikke i tvivl om, at det er noget godt kram, du har i hænderne.

Er det en DeWalt slagboremaskine, du har brug for, er det på tide at finde forlængerledningen frem ellers skal du være tæt på en stikkontakt. Flere modeller af slagboremaskiner fra DeWalt er nemlig med ledning. Grunden til dette skal findes i den kraft, de skal komme med lige så snart, du starter dem.

Der findes også en række af deres akku maskiner, der har fået titlen slagboremaskiner og de kan selvfølgelig ikke hamle op med de ledningsførte modeller. Dog er de stærke nok til de mindre opgaver, hvor der er brug for slagboremaskinedelen. Så vil du ikke bruge ledning og er det først og fremmes til mindre hobbyprojekter og gør det selv opgaver, vil det også være muligt at bruge en DeWalt akku-slagboremaskine til det.

Nyd friheden uden ledning

Har du et projekt, hvor det vil være irriterende at have en ledning med rundt, er det blot en fordel, at det nu er muligt at få DeWalt slagboremaskiner uden ledning og i langt de fleste tilfælde, kan det være nok med en akku slagboremaskine – er det ikke det, kan det være, du kan bruge en akku borehammer fra DeWalt.

Du kommer til at nyde friheden uden ledning og så har du altid mulighed for at skifte fra slagboremaskinen og over til skrue eller boremaskine, når du vælger en akku-slagboremaskine fra DeWalt. Vil du gerne have en professionel løsning, når det gælder en slagboremaskine, er det altså hos DeWalt, du finder den.

DeWalt slagboremaskine – XR og XRP modellerne

Dewalt har i en tid været på gaden med det, de kalder for XR. XR modellerne er blandt andet med gummibelagt ergonomisk greb, bæltegreb og LED-arbejdsbelysning, som også ses på andre modeller. Yderligere får du gearbokse i helmetal, hvilket øger effektiviteten og forlænger levetiden af din maskine, da det er lavet i hårdført materiale. Med XR-modellerne får du også batterier af li-ion teknologien og kulløs motorteknologi, der begge giver dig bedre effektivitet og er en forbedring af maskinen. XR er en del af en større familie, hvor Dewalt står indenfor deres teknologi og tilbyder dig 3 års produktgaranti.

Istedet for de kulløse og solide XR slagboremaskiner kan du også vælge en slagboremaskine fra XRP-serien. Her får du høj batterikapacitet startende fra 4 Ah med kraftige motor fra 75Nm. Borepatroner er af helmetal 34.000 slag i minuttet fra en slagboremaskine, der udskifter den varme luft, der dannes. En god og stærk storebror der bygger på de gode egenskaber fra XR modellen.

Makita akku slagboremaskine – BHP451RFE

Makita akku slagboremaskine – BHP451RFE
Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Specifikationer

 • Batteri: Li-Ion
 • Batterikapacitet: 3,0 Ah
 • Ladetid min.: 22 min.
 • Antal medleverede batterier: 2 stk.
 • Akku-spænding: 18 V
 • 1. gear: 0-300 min-1
 • 2. gear: 0-600 min-1
 • 3. gear: 0-1700 min-1
 • Slagantal 1. gear: 0-4500 min-1
 • Slagantal 2. gear: 0-9000 min-1
 • Slagantal 3. gear: 0-25500 min-1
 • Drejningsmoment max. blød: 40 Nm
 • Drejningsmoment max. hård: 80 Nm
 • Max borediameter i murværk: 16 mm
 • Max borediameter i stål: 13 mm
 • Borepatron kapacitet: 1,5 – 13 mm
 • Dimensioner (LxBxH): 250 x 78 x 257 mm
 • Vægt / målt EPTA: 2,5 kg

Makita slagboremaskiner er det absolut bedste værktøj man kan ønske sig og med Makita akku slagboremaskine BHP451RFE er forventningerne høje. BHP451RFE kommer med en stærk 3-gears motor, men 3-gear er ikke kendt for deres holdbarhed ude i marken. Så hvordan vil Makita akku slagboremaskine BHP451RFE klare sig i vores anmeldelse? Læs mere herunder.

Makita akku slagboremaskine BHP451RFE har været imødeset her på kontoret. Hvordan klarer Makita sig i mod DeWalts stærke akku slagboremaskine DCD785M2 XR, og har Makita forbedret holdbarheden på de noget ustabile 3-gears motorer.

Ud fra specifikationerne kan vi tydeligt se at vægten er betydeligt højere ved Makita, som vejer 2,5 kg. Det er hele 700 gr. mere end DeWalt. Dernæst levere Makita et batteri på 3.0 Ah, i modsætning til 4.0 Ah ved DeWalt. Med Makita følger der dog et ekstra batteri med i prisen, som giver fleksibilitet.  På både slag og hastighed rammer Makita igen muren og må se sig slået på alle parametre.

Motoren er baseret på 3 gears system, som er giver en god kontrol ved alle omdrejninger. Desværre har 3 gears systemet dog et kedeligt ry for at gå i stykker ved hårdt arbejde. Selvom vi har testet produktet over 2 uger, så har vi ikke kunne genskabe nogen problemer. Men håndværkere sværger stadig til 2-gears systemet. Kvaliteten på motoren er der dog ikke nogen finger at sætte på.

Design og de ergonomiske egenskaber er der intet at sætte på. Der er den obligatoriske LED-lys foran, og sidegrebet giver en komfort som man ikke har som standard ved DeWalt.

Makita inkluderer i pakken 2 batterier med en opladningstid på 22 min, oplader, sidegreb og en praktisk kuffert. Rigtig fint tilbehør til prisen.

Jeg har igennem testen været fuldt ud tilfreds, men jeg føler bare der mangler noget. Tilbehør inklusiv, så mener jeg at prisen er for høj, hvis vi sammenligner med DeWalt og deres meget stærke XR batteri. Design, vægt, motor og holdbarhed er bare det bedre på alle parametre, og gør at jeg forsat vil anbefale DeWalt, hvis man ønsker en Akku Slagboremaskine.

Husk at læse alle vores anmeldelser af billige slagboremaskiner, så er du rustet til det rigtige valg af boremaskine.

Mere om Makita akku slagboremaskine – BHP451RFE

Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 XR

Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 XR
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
10-4 Byg 2.123,75 2.123,75 Læs mere

Specifikationer

 • Batteri: DA XR Li-Ion
 • Spænding: 18 V
 • Batterikapacitet: 4,0 Ah
 • Afgiven effekt: 350 Watt
 • Hastighed, ubelastet: 0-600/2.000 omdr./min.
 • Slag/min.: 0-10.200/34.000
 • Borepatron kapacitet: 1,5 – 13 mm
 • Max drejningsmoment: 60Nm
 • Max borekapacitet (træ): 38 mm
 • Max borekapacitet (metal) 13 mm
 • Vægt: 1,88 kg
 • Længde: 202 mm
 • Højde: 236 mm
 • Dybde: 80 mm

Med Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 er vi kommet til vores første anmeldelse af en akku slagboremaskine. Slagboremaskiner vælges typisk med kabel af gør-det-selv manden, så derfor vil vi nu kigge på, hvad du får med en batteridrevet slagboremaskine.

Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2  kommer med nogen seriøse tal, og det er nødvendigt for at blive taget seriøst som et produkt håndværkere vil bruge. Batteriet er en del af den nye XR Li-Ion, som vi har rost DeWalt meget for i deres serie af bajonetsave. XR Li-Ion har udmærket sig ved en lav vægt, super kræfter og en hurtig opladningstid på omkring 20 min. Batteriet pakker hele 4,0 Ah og afgiver en effekt på 350 Watt, som må siges at være mere end godkendt.

Motoren er baseret på det velkendte 2 gears system, som er stabilt og velkendt af alle og lavet af helmetal. Så motoren og gear er af super kvalitet, men hvordan med detaljerne og de ekstra funktioner.

Borepatronen er nøglefri og kan derfor hurtigt udskifte bor og bits, uden at du skal bruge 2 hænder. Kort sagt en super funktion, som redder mange kræfter. Der er LED-lys, så du har god udsigt over området du arbejder i. Designet af maskinen er ergonomisk, gummibeklædt og vægten er på sølle 1,8 kg. Fantastisk lav vægt for en slagboremaskine.

Tilbehøret til Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 XR er lækkert, hvor både batteri, lader og maskine kommer i en lækker kuffert. Gennemført kvalitet fra DeWalt.

Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 XR er en af de dyreste slagboremaskiner vi har anmeldt, men du får super kvalitet med i prisen. Man kan også argumentere for, at man ved Makita skal investere i batteri, lader og opbevaring, herved kommer man tæt på prisen som DeWalt har. Jeg synes bestemt at Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 XR er den bedste akku slagboremaskine på markedet.

Husk at læse alle vores anmeldelser af billige slagboremaskiner, så er du rustet til det rigtige valg af boremaskine.

Mere om Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 XR

Find din Dewalt slagboremaskine på nettet

Det er blevet meget lettere at finde din nye slagboremaskine på nettet og det er selvfølgelig noget, du skal udnytte. Hvorfor jage igennem de forskellige byggemarkeder der måske har en eller to DeWalt slagboremaskiner? Du har mulighed for at finde et helt udvalg på nettet – og så er bonussen ofte, at det er lavere priser, du finder dem til på nettet.

Det er blot at komme i gang og vil du gerne have din første DeWalt slagboremaskine, så finder du den her.