Bosch slagboremaskine

Bosch slagboremaskine – PSB 500 REDer findes slagboremaskiner og så findes der Bosch slagboremaskiner, der med sine stærke motorer gør en god forskel hver gang. Det handler simpelthen om at gøre det kompakt med et godt greb og så sætte en stærk motor i, der sikrer at de opgaver, du sætter din slagboremaskine til at løse bliver løst. Dette har Bosch formået at gøre i en lang årrække, så hvad enten du overvejer at vælge en grøn eller blå slagboremaskine, er du sikker på en solid kvalitet.

Forskellen på denne grønne og blå serie

Kort fortalt er den grønne serie til gør-det-selv folket, hvor den blå serie henvender sig til erhvervslivet. Dog er der gode fordele ved som gør-det-selv person at vælge en blå Bosch slagboremaskine. Den blå serie er udviklet med mere stål og metal, hvor den grønne er med flere plastdele. En slagboremaskine fra den blå serie giver dig derfor den fordel, at maskinen er mere solid, stabil og har en lang levetid.

Vælg en Bosch slagboremaskine

Bosch akku slagboremaskineDu står selvfølgelig med valgmuligheden mellem blå eller grøn. Er formålet, at du til tider skal bore huller ind- og udvendigt samt i træværk, får du en ganske fin maskine til formålet, hvis du vælger den grønne model. Bruger du ofte maskinen, hvor du stiller krav, vil en blå være at foretrække.
Bosch slagboremaskiner kommer både med ledning og som akku maskiner. Med ledning har du den at slæbe efter dig, men til gengæld har du konstant og vedvarende kraft. Akku slagboremaskiner kan fint følge med, men du har løbende strømtabet. Vælg derfor en Bosch akku slagboremaskine med mange amperetimer (Ah), så du kan arbejde i længere tid eller køb et ekstra batteri.
Bosch giver dig rigtig mange valgmuligheder med hensyn til kraft. Derfor kan du vælge slagboremaskiner startende ved allerede 500 watt passende til de mindre opgaver og til 1300 watt til de mest krævende opgaver. Deres akku slagboremaskiner ligger på 10,8 V til de tunge opgaver på 36 V. Så alt afhængig af hvad du skal anvende maskinen til, kan du altid finde en Bosch slagboremaskine med power til at løse opgaven.
Derudover finder du på Bosch-modellerne, softgrip, så slagboremaskinerne er behagelige at holde ved, men stadig giver dig et godt og solidt greb, så du har fuld kontrol over maskinen. En rigtig lækker funktion fra Bosch er deres Electronic omdrejningstalstyring (gasgivning), der lynhurtigt accellererer fra nul til maksimum. Dog har du stadig fuld kontrol over omdrejningerne gennem kontakten ved f.eks. forboring. Deres selvspændende borepatroner gør det let og enkelt at skifte mellem forskellige bor, ligesom forvalg af omdrejningerne giver dig god kontrol over opgaven.
Flere af maskinerne har en integreret knap, så du også kan bruge din slagboremaskine som bore- og skruemaskine.

Bosch slagboremaskiner er utrolig brugervenlige. Sæt ledningen i stikkontakten eller monter batteriet. Vælg bor eller bits og så er du klar til opgaven med et solidt stykke værktøj.

Du finder altid en Bosch slagboremaskine, du kan bruge til både de mindre opgaver og absolut også de tungere opgaver. Det gør det let for dig at vælge den, fordi du har mulighed for at bruge den til flere typer af opgaver.

Makita akku slagboremaskine – BHP451RFE

Makita akku slagboremaskine – BHP451RFE
Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Specifikationer

 • Batteri: Li-Ion
 • Batterikapacitet: 3,0 Ah
 • Ladetid min.: 22 min.
 • Antal medleverede batterier: 2 stk.
 • Akku-spænding: 18 V
 • 1. gear: 0-300 min-1
 • 2. gear: 0-600 min-1
 • 3. gear: 0-1700 min-1
 • Slagantal 1. gear: 0-4500 min-1
 • Slagantal 2. gear: 0-9000 min-1
 • Slagantal 3. gear: 0-25500 min-1
 • Drejningsmoment max. blød: 40 Nm
 • Drejningsmoment max. hård: 80 Nm
 • Max borediameter i murværk: 16 mm
 • Max borediameter i stål: 13 mm
 • Borepatron kapacitet: 1,5 – 13 mm
 • Dimensioner (LxBxH): 250 x 78 x 257 mm
 • Vægt / målt EPTA: 2,5 kg

Makita slagboremaskiner er det absolut bedste værktøj man kan ønske sig og med Makita akku slagboremaskine BHP451RFE er forventningerne høje. BHP451RFE kommer med en stærk 3-gears motor, men 3-gear er ikke kendt for deres holdbarhed ude i marken. Så hvordan vil Makita akku slagboremaskine BHP451RFE klare sig i vores anmeldelse? Læs mere herunder.

Makita akku slagboremaskine BHP451RFE har været imødeset her på kontoret. Hvordan klarer Makita sig i mod DeWalts stærke akku slagboremaskine DCD785M2 XR, og har Makita forbedret holdbarheden på de noget ustabile 3-gears motorer.

Ud fra specifikationerne kan vi tydeligt se at vægten er betydeligt højere ved Makita, som vejer 2,5 kg. Det er hele 700 gr. mere end DeWalt. Dernæst levere Makita et batteri på 3.0 Ah, i modsætning til 4.0 Ah ved DeWalt. Med Makita følger der dog et ekstra batteri med i prisen, som giver fleksibilitet.  På både slag og hastighed rammer Makita igen muren og må se sig slået på alle parametre.

Motoren er baseret på 3 gears system, som er giver en god kontrol ved alle omdrejninger. Desværre har 3 gears systemet dog et kedeligt ry for at gå i stykker ved hårdt arbejde. Selvom vi har testet produktet over 2 uger, så har vi ikke kunne genskabe nogen problemer. Men håndværkere sværger stadig til 2-gears systemet. Kvaliteten på motoren er der dog ikke nogen finger at sætte på.

Design og de ergonomiske egenskaber er der intet at sætte på. Der er den obligatoriske LED-lys foran, og sidegrebet giver en komfort som man ikke har som standard ved DeWalt.

Makita inkluderer i pakken 2 batterier med en opladningstid på 22 min, oplader, sidegreb og en praktisk kuffert. Rigtig fint tilbehør til prisen.

Jeg har igennem testen været fuldt ud tilfreds, men jeg føler bare der mangler noget. Tilbehør inklusiv, så mener jeg at prisen er for høj, hvis vi sammenligner med DeWalt og deres meget stærke XR batteri. Design, vægt, motor og holdbarhed er bare det bedre på alle parametre, og gør at jeg forsat vil anbefale DeWalt, hvis man ønsker en Akku Slagboremaskine.

Husk at læse alle vores anmeldelser af billige slagboremaskiner, så er du rustet til det rigtige valg af boremaskine.

Mere om Makita akku slagboremaskine – BHP451RFE

Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 XR

Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 XR
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
10-4 Byg 2.123,75 2.123,75 Læs mere

Specifikationer

 • Batteri: DA XR Li-Ion
 • Spænding: 18 V
 • Batterikapacitet: 4,0 Ah
 • Afgiven effekt: 350 Watt
 • Hastighed, ubelastet: 0-600/2.000 omdr./min.
 • Slag/min.: 0-10.200/34.000
 • Borepatron kapacitet: 1,5 – 13 mm
 • Max drejningsmoment: 60Nm
 • Max borekapacitet (træ): 38 mm
 • Max borekapacitet (metal) 13 mm
 • Vægt: 1,88 kg
 • Længde: 202 mm
 • Højde: 236 mm
 • Dybde: 80 mm

Med Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 er vi kommet til vores første anmeldelse af en akku slagboremaskine. Slagboremaskiner vælges typisk med kabel af gør-det-selv manden, så derfor vil vi nu kigge på, hvad du får med en batteridrevet slagboremaskine.

Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2  kommer med nogen seriøse tal, og det er nødvendigt for at blive taget seriøst som et produkt håndværkere vil bruge. Batteriet er en del af den nye XR Li-Ion, som vi har rost DeWalt meget for i deres serie af bajonetsave. XR Li-Ion har udmærket sig ved en lav vægt, super kræfter og en hurtig opladningstid på omkring 20 min. Batteriet pakker hele 4,0 Ah og afgiver en effekt på 350 Watt, som må siges at være mere end godkendt.

Motoren er baseret på det velkendte 2 gears system, som er stabilt og velkendt af alle og lavet af helmetal. Så motoren og gear er af super kvalitet, men hvordan med detaljerne og de ekstra funktioner.

Borepatronen er nøglefri og kan derfor hurtigt udskifte bor og bits, uden at du skal bruge 2 hænder. Kort sagt en super funktion, som redder mange kræfter. Der er LED-lys, så du har god udsigt over området du arbejder i. Designet af maskinen er ergonomisk, gummibeklædt og vægten er på sølle 1,8 kg. Fantastisk lav vægt for en slagboremaskine.

Tilbehøret til Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 XR er lækkert, hvor både batteri, lader og maskine kommer i en lækker kuffert. Gennemført kvalitet fra DeWalt.

Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 XR er en af de dyreste slagboremaskiner vi har anmeldt, men du får super kvalitet med i prisen. Man kan også argumentere for, at man ved Makita skal investere i batteri, lader og opbevaring, herved kommer man tæt på prisen som DeWalt har. Jeg synes bestemt at Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 XR er den bedste akku slagboremaskine på markedet.

Husk at læse alle vores anmeldelser af billige slagboremaskiner, så er du rustet til det rigtige valg af boremaskine.

Mere om Dewalt akku slagboremaskine – DCD785M2 XR

Bosch PSB 500 RE

Den lave vægt på de 1,6 kg, softgrip, en 500 Watt motor og op til 10 mm borediameter i beton, giver dig en Bosch slagboremaskine, som er utrolig brugervenlig og i et kompakt design der gør, at alle kan bruge den. Ydermere har den også Bosch Electronic omdrejningstalstyring. Det gør, at den lynhurtigt er oppe at køre på full power, hvilket giver en effektiv løsning af enhver opgave, du vælger at bruge denne Bosch slagboremaskine til.

Når du skal i gang med at bruge den til en opgave, har du mulighed for at dreje på den integrerede funktionskontakt, der gør, at du kan skifte opgavetypen ud. Det kan være skruning, boring eller slagboring, så opgavens type altid er tilpasset det, du ønsker.