Dewalt skruemaskine

Dewalt skruemaskineI mere end 50 år har Dewalt arbejdet tæt sammen med erhvervslivet. Herigennem er der designet og udviklet kraftfulde maskiner, som du – som gør-det-selv mand eller kvinde – også får fornøjelsen af, hvis du vælger Dewalt som dit næste stykke el-værktøj.

I denne artikel vil vi dykke dybere ned og se på Dewalt´s skruemaskiner, hvad de kan tilbyde dig af gode egenskaber og hvad du skal kigge efter, hvis du er på udkig efter en ny skruemaskine. Vi kigger derfor her kun på skruemaskinens funktioner, men vil stadig præsentere enkelte med borefunktionen. Har du også behov for borefunktionen og information heromkring, kan Dewalt også klare det. Så skal du blot læse vores artikel om Dewalt bore-/skruemaskiner, hvis behovet er til flere funktioner i én og samme maskine.

Egenskaber du finder i Dewalt skruemaskine

Med mere end 50 år som professionel udbyder af værktøj har Dewalt udviklet flere innovative tiltag, for at optimere deres skruemaskiner til dit behov. Ligesom flere af konkurrenterne får du også li-ion teknologien, hvis du vælger en Dewalt skruemaskine. Teknologien sikrer, at skruemaskinen får en lavere vægt og giver din maskine en længere levetid. En teknologi der i dag er næsten umulig at forbigå.
Der er også taget højde for den ergonomiske udformning. Dewalt skruemaskiner har en blød gummibelægning på håndtaget, så du er sikret, at maskinen ligger godt og solidt i din hånd. Du kan altid gå ned til din nærmeste forhandler og prøve, hvordan maskinen føles og efterfølgende finde den billigere på nettet.
På en af de små og nyere modeller har Dewalt indarbejdet en gyroskopisk funktion. En funktion hvor du aktivere skruefunktionen i maskinen ved at ”dreje” armen til højre eller venstre. En meget fint følsom funktion der giver dig fuld kontrol over hastigheden, hvor der er god kontakt med skruen. For at toppe det ergonomiske får du også roterende håndtag, så den kan holdes med pistolgreb, men også udfoldes som en stavskruetrækker. Det gør, den kan anvendes til at nå selv det svære.
Flere Dewalt maskiner er desuden udstyret med et godt arbejdslys. Der er lagt tanker bag placeringen, så skruen bliver oplyst og borepatronen skygger ikke for lyset, som det ses ved andre. Skal du så gå efter det hele?

Vælg en Dewalt skruemaskine

Find en model med nok kraft til at udføre opgaven. Det afhænger blandt andet af, hvilket materiale du skal skrue i og hvor store skruerne er. Hvor lang tid skal du bruge skruemaskinen? Jo flere volt og større amperetimer (Ah) du vælger, jo større opgaver kan du klare og i længere tid kan du arbejde.
Har du skrueopgaver med store skruer, kan det til tider være svært for selv en akku bore-/skruemaskine at få skruen i bund. Så bør du i stedet vælge en Dewalt slagskruetrækker, der er eksperten indenfor dette område.
Når du har valgt en maskine med li-ion teknologi, så kig på hvor lang tid det tager at oplade batteriet eller find en skruemaskine, hvor to batterier medfølger, så du kan arbejde effektivt.
Kig yderligere efter hvilke andre indstillinger den pågældende maskine tilbyder dig. Afhængig af formål, hvor mange momentindstillinger og hvad det maksimale moment skruemaskinen kan levere er. Kan du arbejde med maskinen i en hånd og stadig skifte mellem frem og tilbageløb? Er det let at skifte mellem bits? Og ikke mindst – tag en vurdering af vægten, så den ikke bliver for tung og uhandig at arbejde med.
Men alt dette afhænger af hvilken arbejdsopgave, du skal i gang med og det bør du tage stilling til inden købet. Er det hårdt skruearbejde, opstilling af skillevægge eller blot til at klare de små indvendige opgaver som justering af hængsler, opsætning af billeder med videre?
Søger du en Dewalt skruemaskine, der er god til de små opgaver, men som stadig er kraftfuld, er DCF680G2 et godt valg.

Makita akku boremaskine / skruemaskine – BDF456Z

Makita akku boremaskine / skruemaskine – BDF456Z
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
10-4 Byg 1.095,00 1.095,00 Læs mere

Specifikationer

 • Batteri: Li-Ion
 • Batterikapacitet: 3,0 Ah
 • Ladetid min.: 22 min.
 • Antal medleverede batterier: Ingen
 • Akku-spænding: 18 V
 • 1. gear: 0-400 min-1
 • 2. gear: 0-1500 min-1
 • Drejningsmoment max. blød: 36 Nm
 • Drejningsmoment max. hård: 50 Nm
 • Max borediameter i stål: 13 mm
 • Max borediameter i træ: 38 mm
 • Borepatron kapacitet: 1,5 – 13 mm
 • Vibrationsniveau: <2,5 m/sek²
 • Lydtrykniveau: 81 dB
 • Lydeffektniveau: 92 dB
 • Dimensioner (LxBxH): 206 x 79 x 251 mm
 • Vægt (EPTA): 1,6 kg

Makita akku bore-/skruemaskine. Det fortrukne mærke hos håndværkere, som ønsker gennemført kvalitet og høj effekt i deres skruemaskiner. Makita har altid leveret kvalitets skruemaskiner, men hvordan vil Makita akku boremaskine / skruemaskine – BDF456Z klare sig i vores anmeldelse? Læs hele vores vurdering herunder.

Makita akku boremaskine / skruemaskine – BDF456Z  er vores første anmeldelse af en batteridrevet boremaskine. Vi har før anmeldt den billige Bosch slagboremaskine PSB 500 RE, som er kabeldrevet og det er derfor spændende at se forskellene i pris, effekt og kvalitet.

Makita har puttet en stabil 2 gears motor, som har vist sig super stabil over tid og har langt færre nedbrud end, hvad man har oplevet med deres 3 gears versioner. Derudover er gearkassen lavet af metal, som sikre lang tids holdbarhed. Den levere gode tal for en batteridreven boremaskine / skruemaskine

Med en super motor på plads kan vi kigge lidt på detaljerne og den generelle kvalitet af maskinen. Borepatronen er selvspændende og det er virkelig en hjælp under arbejde. og der er et praktisk led lyd når man arbejder på mørke steder. Batteriet er 3,0 Ah, som er standard i dag og giver en opladningstid på omkring 45 min.

Mængden er som sædvanlig ved Makita begrænset og der medfølger derfor ingen kuffert, batteri eller lader og du skal derfor huske at medregne dette i prisen.

Alt i alt er Makita akku boremaskine / skruemaskine – BDF456Z godkendt. Den bringer ikke noget nyt til markedet, men prisen er super god for denne kvalitet selvom der skal investeres i tilbehør.

Husk at læse alle vores anmeldelser af billige boremaskiner, så er du rustet til det rigtige valg af boremaskine.

Mere om Makita akku boremaskine / skruemaskine – BDF456Z

Bosch akku skruemaskine 3,6V IXO IV Basic

Bosch akku skruemaskine 3,6V IXO IV Basic
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
10-4 Byg 289,00 289,00 Læs mere

Lille lækker skruemaskine perfekt til de helt små projekter. Har et godt og lækkert softgrip, der gør at den er rigtigt god at holde ved. En kraftig diode sørger for at du altid har det perfekte arbejdslys, selv til trange opgaver.

Mere om Bosch akku skruemaskine 3,6V IXO IV Basic

Dewalt DCF680G2

DCF680G2 er den, tidligere nævnte bevægelsesaktiverede skruemaskine. Hold knappen inde så maskinen og din skrueopgave er hurtig løst. En lille men stærk maskine på hele 7,2 V der kan klare de fleste arbejdsopgaver. Batteriet er med li-ion teknologi og er på 1 Ah. Du er derfor lidt begrænset af batteriets brugstid, så du skal sikre dig, at der medfølger to batterier, hvis DCF680G2 Dewalt skruemaskine er noget for dig.
Håndtaget kan let roteres, så du kan anvende den som en stavskruetrækker. Du får hele 16 forskellige momentindstillinger og gennemtænkt arbejdsbelysning.
En rigtig god skruemaskine på 0,5 kg der specielt er fantastisk til de mindre og svært tilgængelig arbejdsopgaver, men stadig har kraft nok til at skrue i træ.

Du kan finde Dewalt DCF680G2 her: http://www.carl-ras.dk/e-shop/vaerktoej/akku-vaerktoej/akku-boremaskiner/akkuskruemaskinedcf680g272v/