Makita boremaskine

Kommer det til valget af nyt elværktøj, skal du have Makita med i dine overvejelser. Med uendelig mange års erfaring og mere end 1000 produkter i rygsækken, er det ikke mærkeligt at Makita boremaskiner, slagboremaskiner, bajonetsave og hvad programmet ellers tilbyder, vælges af mange professionelle håndværkere. Værktøj der dagligt skal løse de hårdeste opgaver og derfor bliver nødt til at være holdbart, solidt og emme af kvalitet for at få adgang til byggepladserne. Det samme stærke værktøj, kan også blive en del af dit værksted og derfor bør en Makita boremaskine også være blandt dine mulige valg.

Makita akku boremaskine

Makita akku boremaskine DDF456RMJ 18VEr du på jagt efter en af de større drenge i klassen, der passer godt til gør-det-selv manden, hvor huset skal bygges, vinduerne monteres eller andre større opgaver, kan et godt valg være denne akku boremaskine model DDF456RMJ fra Makita. I denne Makita bore/skruemaskine får du et 18 V 4,0 Ah li-ion batteri, der gør det til en stærk maskine med utrolig lang brugstid. Selvom du med denne maskine får et stort batteri med lang brugstid, kan det oplades på blot 36 minutter, men når du har to batterier, er det blot at skifte over og din boremaskine er kørende igen.
Denne Makita boremaskine har fået installeret en 4 polet motor, der gør, at motoren bliver mindre og derved kan overføre mere moment ud til borepatronen. Den 4 polede motor er bedre kølet og den mindre motor giver også en fornuftig brugsvægt på 1,7 kg.
Bore-/skruemaskinens to gear kan du let skifte mellem på toppen af maskinen, der kan levere op til 1500 omdrejninger og et max. drejningsmoment på 50 Nm.
En lille men lækker detalje er den lille bælteclips, der findes på siden. Hæng maskinen i bukserne og du har begge hænder fri, men stadig maskinen ved din side, når den skal anvendes.

Bosch akku bore-/skruemaskine PSR 18 LI-2 18V 1,5Ah

Bosch akku bore-/skruemaskine PSR 18 LI-2 18V 1,5Ah
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Mere om Bosch akku bore-/skruemaskine PSR 18 LI-2 18V 1,5Ah

Nok lille men en stærk Makita boremaskine

Selvom den er lille og kun vejer ét kilo, skal man ikke tage fejl af den lille Makita bore-/skruemaskine model DF330DWJ. Er opgaven at samle køkkenskabe, møbler, justere hængsler, montere nye greb, mv. egner denne lille maskine sig godt til disse formål. Boremaskinen kommer med et 10,8 V li-ion batteri, der fylder minimalt, men stadig kan trække de 18 forskellige momentindstillinger, du frit kan vælge imellem, samt en enkelt boreindstilling. Selvom det lille fikse værktøj bliver omtalt som en boremaskine, er det kun de mindre boreopgaver, du kan udføre, når batteriet ikke er større end de 10,8 V og på 1,3 Ah. Batteriet kræver en opladning på 50 minutter for at være fuldt opladt. Alligevel en kraftig maskine med meget power bag, når vægten ikke er større end blot ét kilo. Du får 1300 omdrejninger i min. fra maskinens anden gear samt et max moment 24 Nm.
Den lille boremaskine har et gummibelagt greb, der gør, at maskinen ligger godt og behageligt i hånden og det indbyggede LED lys gør, at du kan arbejde så længe, der er strøm på batteriet.
Overvejer du en lille Makita boremaskine, bør du overveje modellen DF330DWJ eller lignende modeller, der er en god konkurrent til f.eks den lille Bosch IXO.

Makita – LXT modellen

Makita LXT - Lithium-ionMed en boremaskine fra modellen LXT kan du ikke bare fylde dit værksted med en Makita boremaskine men også med 79 andre stykker elværktøj fra Makita. LXT giver dig mulighed for at vælge det elværktøj, du har behov for, tage batteriet fra din LXT bajonetsav, rundsav, stiksav, montere det i din LXT Makita boremaskine og straks være kørende. Med andre ord kan du bruge ét batteri til 80 forskellige stykker Makita elværktøj.
Ikke nok med at du kan nøjes med ét batteri, men det er også maskiner, der kan drives af et 18 V li-ion batteri med 3 Ah brugstid. Du får stærke maskiner, der har en lang holdbarhed og som du kan bruge effektivt, grundet de 3 Ah som batteriet kan indeholde. Har du anskaffet dig en Makita boremaskine, LXT model og kører du det kraftige 18 V 3 Ah batteri tørt, kan det hurtigt oplades på blot 30 minutter. Selvom det er hurtigt, er der ikke noget værre end at vente og derfor bør du anskaffe dig to batterier, hvis du hurtigt kan tømme det stærke batteri for strøm.
Om du køber en boremaskine, rundsav, arbejdsradio, vinkelsliber eller et af de andre stykker værktøj, der findes i det store udvalg, sælges alt værktøjet uden batteri og oplader. Derved kan du selv bestemme, hvor du vil begynde med at udbygge din egen værktøjspark. Det første køb kan være dyrere end hvis du finder en Makita boremaskine med batteri og lader, men husk, at du så derfra kun skal vælge mellem de mange maskiner og du slipper for at have flere batterier til at stå.
At finde din nye Makita boremaskine blandt det 80 stykker store udvalg er nu ganske let, da du kan vælge mellem flere modeller, store som små bore og skruemaskiner.

Find dit Makita elværktøj

Med den kæmpe erfaring Makita værktøj bliver bygget på, går du ikke fejl i byen. Makita er lig med solidt kvalitetsværktøj og det er det, du får for dine penge. Du kan mærke kvaliteten med det samme, så prøv at tage i dit lokale byggemarked så du føler, hvilken maskine der ligger godt i hånden og passer dig godt. Men at købe dit værktøj der, kan ofte hurtigt blive for dyrt. Undersøg derfor hvor du kan få din nye Makita boremaskine på nettet og få dit kvalitetsværktøj til den bedste pris.

Start med at finde din nye boremaskine her, allerede i dag.