DeWalt akku bore/skruemaskiner

Dewalt akku boremaskineKigger du på DeWalt maskiner, er du ikke i tvivl om, hvad du får, for det er nemlig kendetegnet ved kraftfulde, stærke professionelle maskiner. Spørger du en håndværker om, hvad der kendetegner DeWalt er svaret: En stærk, kraftfuld, præcis, robust og pålidelig maskine – så kigger du på de gule og sorte farver og finder du logoet, er du aldrig i tvivl om, hvad du får.

I de sidste 5 år er der ingen tvivl om, at DeWalt har været med til at gøre en forskel. Det har været det hurtigst voksende mærke af professionelt værktøj i verden gennem de sidste 5 år. Med de mange muligheder du har med DeWalt, er der ikke mange grænser for hvilke projekter, du kan bruge DeWalt akku bore/skruemaskiner til.

Der er mange maskiner at vælge imellem

Når du skal i gang med at vælge den helt rigtige DeWalt akku bore/skruemaskine, skal du finde ud af, hvad du har brug for af størrelse, hvor stort et batteri du har behov for og om den skal have nogle specielle egenskaber i forhold til de andre. Det er nemlig let at finde den helt rigtige maskine lige så snart, du bare har lidt styr på, hvad det er, du har brug for.

Dewalt bore skruemaskin DCD790D2 XR 18V 2.0AhEn specifik fordel ved mange af maskinerne fra DeWalt er deres kulløse motorteknologi, som sikrer den perfekte effektivitet i ethvert projekt. Vælger du for eksempel modellen DCD790D2 XR 18 V 2.0Ah, får du en effektiv yderst effektiv Akku boremaskine fra DeWalt.

Denne maskine har et godt ergonomisk design, vejer ikke mere end 1.62 kg og derfor er den let at arbejde med i længere tid ad gangen. Du har fuld kontrol over opgaven hele vejen igennem blandt andet, fordi maskinen reagerer på din måde at gøre tingene på. Der er et 15-positions justerbart moment, som er med til at optimere præcisionen ved skrueopgaver og det giver dig mulighed for at arbejde med forskellige materialer.

Når du gerne vil have en professionel maskine til at løse de opgaver, der kommer under dine gør-det-selv projekter, er det en rigtig god start, du får lige her. I træ kan den bore med en diameter på op til 38 mm og når det gælder metal, er det en diameter på op til 13 mm., du kan arbejde med.

Du får også to batterier og ikke bare ét batteri med – det gør, at du ikke går ned midt i en større opgave, for så skifter du bare batteriet ud og fortsætter med samme effektivitet. Får du en maskine leveret fra DeWalt er det jo ikke kun maskinen, du får – der kommer i langt de fleste tilfælde også en robust transportkuffert med, som er med til at beskytte maskinen, når den ikke er i brug.

DeWalt DCD790D2 XR 18 V 2.0Ah fås også i en større udgave, hvor det blot er en større Ah, du finder. Her kan du finde den i en 4.0 Ah udgave, hvilket giver dig en større maskine, der kan klare endnu mere. Er du i gang med et større gør-det-selv projekt, er det vigtigt aldrig at gå ned på udstyret og når du vælger DeWalt, er det helt sikkert, at du ikke kommer til at opleve det.

Bosch akku bore-/skruemaskine PSR 18 LI-2 18V 1,5Ah

Bosch akku bore-/skruemaskine PSR 18 LI-2 18V 1,5Ah
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Mere om Bosch akku bore-/skruemaskine PSR 18 LI-2 18V 1,5Ah

DeWalt og de mindre opgaver

Nu er det ikke alle gør-det-selv projekter, der er lige så store som en taglægning eller total nyindretning i et hjem. Der findes selvfølgelig også mindre opgaver, hvor det ikke er nødvendigt med en lige så kraftig maskine, som de allerede nævnte og dem har du også mulighed for at finde ved DeWalt.

Selvom det er en mindre maskine, kan du være helt sikker på, at der ikke mangler motorkraft. Der bliver leveret en batterispænding på 18 volt, hvilket er et meget kraftigt batteri. Modellen der her er tale om, er DCF885L2 XR 18 V 3.0Ah 144 Nm. Den kommer selvfølgelig også i en god robust kuffert, så der ikke sker noget med den under transport.

Har du brug for en professionel mindre akku slagskruemaskine, så går du ikke galt i byen, når du vælger denne model. Igen er der masser af power til flere forskellige opgaver og så er der mulighed for at komme til med den, hvor der ikke er så meget plads. Det kan være under bordet, inde i et skab eller en skuffe, ja mulighederne er mange, så når du har mange hobbyprojekter, vil der helt sikkert blive brug for denne model også.

Find dine DeWalt akku bore/skruemaskiner på nettet

Når du skal i gang med at finde dine nye DeWalt produkter, er det bare om at komme i gang med at finde dem på nettet. Der er flere grunde til, at det er meget bedre at finde dem på nettet end at finde dem i en fysisk butik og flere af dem, får du lige her.

Du skal nemlig ikke stresse igennem byen og komme frem til byggemarkedet, der så kun har nogle enkelte af de DeWalt Akku bore/skruemaskiner, du er interesseret i. Her er det meget bedre at vælge nettet, tage dig god tid og så finde de produkter, som passer til dine projekter.

Det betyder også, at du kan finde alle specifikationerne, fordi de er meget lettere at vise på nettet, end de er i en fysisk butik, hvor der ofte er begrænset med plads til at fortælle om, hvad maskinen kan, og når du så har været hele byggemarkedet igennem for at finde en medarbejder, er det ikke altid de faktisk ved noget om det.

Prisen er selvfølgelig også en faktor, du kan kigge på og der er ofte mange penge at spare ved at finde dine nye DeWalt akku bore/skruemaskiner på nettet. Derfor er der heller ikke nogen grund til at vente længere – begynd allerede i dag og find ud af hvilken DeWalt maskine du skal have, om det også skal være andet en blot akku bore/skruemaskiner, for du har mulighed for at finde lige præcis den Dewalt maskine, du har brug for på nettet.

Når det er DeWalt akku bore/skruemaskiner, du mangler – starter du med at finde dem her.