Bosch Akku boremaskiner

Bosch akku bore/skruemaskineFalder snakken på Bosch akku bore/skruemaskiner, er der så meget mere i det end blot den type maskine. For at forstå hvorfor Bosch laver så gode maskiner, er det nødvendigt at træde et skridt tilbage og se, hvor meget Bosch gør ud af hele maskineriet, hvordan de tester og hvorfor de er så gode til at lave kompakte maskiner med stor motorkraft.

De er meget populære hos gør-det-selv folket. Der er ikke mange hjem i Danmark, der ikke ved, hvad en Bosch boremaskine er. Du har på et eller andet tidspunkt garanteret selv ønsket dig et stykke el-værktøj fra Bosch, om det så har været den helt lille Ixo skruemaskine eller en større el-mosfjerner er helt ligegyldigt, for det er lige præcis sådan, Bosch er. De anvender den gode teknik på alle de felter, de kan komme til – og derfor har de også nogle rigtig gode akku bore/skruemaskiner.

De gode akku bore/skruemaskiner

Der findes i Danmark en blå og grøn serie af akku bore/skruemaskiner. I Danmark har det altid været den grønne serie, som har været gør-det-selv serien, og den blå har været den mere professionelle afdeling. Dette er vigtigt at skelne imellem, når du også skal kigge på prisen og hvad du får med i maskinen.

Er du på udkig efter en Bosch slagboremaskine, er det ikke her du skal lede, for de er ofte lavet med ledning for at sikre, at momentet bliver kraftigt nok. Derfor vil de ikke være at finde under Bosch akku bore/skruemaskiner.

Når du kigger på en Bosch akku bore/skruemaskine, er det ens for alle, at der er tænkt over et kompakt design, som gør det let at holde i hånden. Det er med til at forstærke brugervenligheden for samtidig med, at den er kompakt, bliver vægten også holdt nede. Ønsker du en kompakt maskine til alle typer opgaver, er en PSR 18 LI-2 et godt valg.

Bosch akku bore-/skruemaskine PSR 18 LI-2 18V 1,5Ah

Bosch akku bore-/skruemaskine PSR 18 LI-2 18V 1,5Ah
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Mere om Bosch akku bore-/skruemaskine PSR 18 LI-2 18V 1,5Ah

Den blå power fra Bosch

Er du på udkig efter en professionel akku bore/skruemaskine fra Bosch, har du mulighed for at vælge en GSR 18 LI DY 18V 2.6Ah lige her. Det er en kraftig bore/skruemaskine, der kan klare stort set alle opgaver, på nær de opgaver, hvor det er nødvendigt med en kraftig slagboremaskine.

Med en vægt på kun 1.4 kg er det klassens letteste bore/skruemaskine og det gør den perfekt til opgaver af længere varighed. Du bliver ikke træt af at holde den i hånden. Den elektroniske cellebeskyttelse også kaldet ECP beskytter batteriet mod overbelastning, overophedning og dybafladning.

Skal det være professionelt og godt, er der ingen tvivl om at denne Akku power bore/skruemaskine fra Bosch, er det helt rigtige valg.

Den grønne bølge – power eller størrelse

Bosch akku bore og skruemaskineDer er også mulighed for at vælge mellem 2 af de grønne fra Bosch, hvor du har mulighed for at vælge mellem PSR 18 LI-2 18 V 1.5Ah eller PSR 10.8 LI 10.8 V 1.3 Ah. Denne ene model med en batterispænding på 18 V og den anden med en batterispænding på 10.8 V. Her er det vigtigt at differentiere de 2 maskiner. Den ene sikrer dig power nok til ethvert gør det selv arbejde og den anden er maskinen, der er let og meget handy at have med rundt til mange mindre gør det selv opgaver.
Derfor skal du også finde du af, hvad du har behov for og så vælge den maskine, som vil passe i størrelsen til projektet. Vælger du at købe en akku bore- skruemaskine, skal det ikke kun være det ene projekt, du kigger på. Her er det vigtigt at tænke langsigtet og finde ud af, om der kommer flere projekter i fremtiden og så finde en maskine, der vil være den rigtige fremover.

Du har mulighed for at finde den rigtige Bosch akku bore/skruemaskine lige her.

Blå power VS den grønne bølge

Du ved nu, at den blå serie fra Bosch henvender sig til det professionelle erhverv og den grønne serie til gør-det-selv folket. Lad os nu også se på hvor nogle af forskellene ligger mellem de to farvetyper, så du bedre kan tage dit valg.
Hvilken boremaskine fra hvilken serie skal du så vælge? Vi mener at det kommer an på, hvor ofte og hvor store projekter du skal bruge din boremaskine til. Der er ingen tvivl om, at en boremaskine fra den blå serie er af højere kvalitet.
Du kan tydeligt mærke forskel på de to, hvis du står med en af hver farve i hver hånd.
På den blå serie er materialerne anvendt i motorhuset kraftigere for at kunne modstå og udføre de opgaver, der bliver stillet til den professionelt. I professionelle boremaskiner er kobbertrådene ofte tykkere for at kunne klare de store belastninger. Motorerne er ikke så strømkrævende, hvilket giver mere kraft til momentet, tandhjul og hele borepatronen er af metal og sådan kan man blive ved. Hele sammensætningen giver i sin helhed en bedre maskine med en længere levetid. Men sammen med kvalitet kommer prisen, hvilken selvfølgelig også er højere.
Selvom den blå farve er lig med kvalitet, kan du også fint vælge en Bosch boremaskine fra den grønne serie uden at frygte. Også de grønne boremaskiner er af god kvalitet og passer rigtig fint til gør-det-selv personen med de mindre hverdagsprojekter. Men du finder ikke de samme materialer anvendt i motorhuset som på den blå serie. Det gør selvfølgelig, at boremaskinen er billigere i indkøb, men du står også med en maskine, der – hvis opgaven er for stor – kan vride sig i akslen, så den bliver skæv og generelt har en kortere levetid.
Er du den store gør-det-selv person/selvbygger, så brug det ekstra beløb og vælg en Bosch boremaskine fra den blå serie. Er det derimod hverdagsopgaver som at bore i mur og træ, kan du fint anskaffe dig en grøn Bosch boremaskine.
Er dit behov kun for en af de grønne maskiner, men ønsker du alligevel et stykke professionelt værktøj, kan en bosch GSR 14,4 bore/skruemaskine være et godt valg for dig.

Historien om Bosch

Det hele startede tilbage i 1886, hvor Robert Bosch åbnede sit første værksted for præcisionsmekanik og elektroteknik i Stuttgart. Herfra gik det slag i slag og i 1897 lykkedes det første gang at lave en vellykket installation af et Bosch lavspændingsmagnettænding i et motorkøretøj.

Herefter åbner Bosch rundt omkring i verden og er lige så langsomt ved at blive et verdensomspændende firma, der med sin fornemmelse for præcisionsmekanik og elektroteknik kommer til at betyde meget og stadigvæk gør det. Den første slagboremaskine får verdenspremiere i 1932, hvor den bliver præsenteret på en håndværksmesse i Leipzig.

Her skete den første store landvinding inden for produkter håndværkerne kunne bruge og det lettede arbejdet meget på byggepladserne, hvor brugerne blev hjulpet gennem tykt og tyndt. I de efterfølgende mange år sker der utroligt meget. Blandt andet er det Bosch som kommer med den første GPS, de laver også ESP og ABS til bilerne og det er såmænd også Bosch, der har lavet højtryksdieselindsprøjtningssystemet commonrail, som har siddet i mange biler.

I dag er Bosch verdensomspændende og er meget mere end blot akku bore/skruemaskiner – og alligevel er de meget kendte for deres gode maskiner, som altså står i mange hjem i lille Danmark. I det efterfølgende har du mulighed for at finde mere info om et lille udpluk af de mange akku bore/skruemaskiner, som Bosch har.