Om Alt Om Selvbyg

Formålet med Altomselvbyg.dk

Altomselvbyg.dk er 100% gratis at bruge og formidler kontakten mellem forhandler og køber af billige byggematerialer og værktøj. Altomselvbyg.dk er din guide til billige kvalitetsprodukter på nettet og din troværdige ekspert indenfor byggeri og værktøj.

På Altomselvbyg.dk finder du gode råd indenfor Gør-det-selv området, hvor vi blandt skriver om de forskellige mærker af el-værktøj samt de byggematerialer, du vil anvende i praksis. Vi bestræber os på via hjemmesiden, at give dig den nødvendige information indenfor gør-det-selv området.

Vi håber, du får stor nytte af Altomselvbyg

Med venlig hilsen

Mikkel Kongsfelt og Lasse Jaldorf Andersen.

 

Ansvarsfraskrivelse

Informationerne du finder på Altomselvbyg.dk opdateres løbende, hvis producenterne ændrer deres fremgangsmåder eller kommer med nye produkter, der erstatter tidligere. Alle informationer på Altomselvbyg.dk er vejledende. Vi opfordrer dig altid til at besøge producenten for at få den aktuelle, korrekte og/eller fuldstændige beskrivelse og desuden rådføre dig med en professionel fagmand. Vi tager derfor forbehold for evt. fejl, der måtte fremgå af informationerne.

Altomselvbyg.dk kan ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af brug af informationerne på hjemmesiden, eller ved forkert brug af produkterne. Materialer/dokumenter der måtte downloades til brugernes eller anden brug sker på eget ansvar.
Viderestilling til 3.mands servere er uden ansvar for Altomselvbyg.dk, ligesom denne ikke kan holdes ansvarlig for indhold på 3. mands server.

Anvendes råd eller vejledning der stammer fra debatter brugerne imellem eller fra kommentar, hvor fejlagtige informationer er viderebragt eller misfortolket, kan Altomselvbyg.dk ikke holdes ansvarlig.