Gode grunde til at efterisolere

I dagens Danmark er omkring 40% af energiforbruget grundet bygninger. Udgifterne af opvarmning er i dag de højeste, der nogensinde er set, og dette er noget, der stadigvæk er stigende. Det er et stort problem, fordi vi faktisk spilder størstedelen af vores energi som følge af dårlig isolering, og det er derfor, det er en god idé at efterisolere.

Hvis du skal til at renovere din bolig, vil det være en ekstremt god ide at efterisolere din bolig. Dette kan minimere dit energiforbrug mest muligt og nedsætte dit varmetab og CO2 udslip. Det koster dig selvfølgelig penge at isolere dit hus, men du sparer hurtigt disse penge hjem igen, da din varmeregning bliver meget mindre.

Der er nogle eksperter, der har regnet på dette. Undersøgelserne fra Force Technology viser, at en typisk rockwool loftisolering på omkring 250 mm installeret i et dansk bolig på cirka 150 m2 sparer sig selv hjem på under en halv fyringssæson. Det vil sige, at man sparer 503 liter fyringsolie pr m2 over 50 år. Generelt vil en forbedring af din isolering hjælpe dig en helt del. I en almindelig villa ville dette kunne give dig en besparelse på op imod 10.000 kr.

Vil du spare penge på varmeregningen?
Du kan her helt uforpligtende indhente 3 tilbud på efterisolering. Prøv det allerede idag!

Efterisolering er også en af de teknikker, som hurtigst betaler sig selv tilbage ved blot alle dine besparelser på varmeregningen. Så overvej endnu engang om du ikke skulle tage og efterisolere dit hus. Hvis du har mod på at kaste dig over det selv, så få et par gode råd fra tømmeren til isolering af vægge og lofter her.