Dampspærre priser – find den billigste dampspærre

DampspærreNår der er ikke er isoleret godt nok i dit hjem, er der ofte brug for efterisolering, og her kan dampspærre spille en stor rolle. Ved du ikke hvad en dampspærre er, er det kort forklaret, en form for folie eller membran, der forhindrer dampen i luften inde fra huset i at trænge ud i konstruktionen. Det gør at der ikke kommer fugt i de materialer huset er blevet bygget af, og gør også, at der ikke kommer råd og svampeangreb. Materialet som dampspærre bliver lavet af, er typisk en form for plastik kaldet polyethylenfolie og har normalt en tykkelse på 0.15 mm – 0.20 mm. Det er meget vigtigt at det bliver monteret korrekt og helt tæt, for ellers vil der stadigvæk være mulighed for at kondensen fra indeluften angriber konstruktionen og medfører svamp, hvilket kan give en rådden konstruktion.

Priser på dampspærre

Navn Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Dampspaerre 0.20mm 2x50mtr 10-4 Byg 449,00 449,00 Læs mere
Dampspaerre 0.20mm 4x25mtr 10-4 Byg 449,00 449,00 Læs mere
Dafa profoil 140 dampspaerre 0.20mm 4x25mtr blaa 10-4 Byg 500,00 500,00 Læs mere
Dafa profoil 140 dampspaerre 0.20mm 2x50mtr blaa 10-4 Byg 529,00 529,00 Læs mere

Store relevans ved isolering af boligen

Har du på nuværende tidspunkt et hus, der ikke er specielt godt isoleret, vil det have meget stor relevans at tænke dampspærre med ind i løsningen. Der vil helt sikkert være nogle steder, hvor der er behov for dampspærre og dampspærretape, så løsningen bliver 100% tæt. Det kan være op mod ydervægge og tag, at det har meget stor relevans, fordi du så fremover vil undgå de varmetab, der tidligere har været, og samtidig sikrer dig, at der ikke kommer til at være problemer med svamp, fugt og råd. Når du begynder at isolere og efterisolere, sker der ofte det, at du stopper den kolde luft i at trænge ind og samtidig får den varme luft inde fra boligen heller ikke mulighed for at trænge ud, og når den ikke længere har mulighed for det, vil der opstå kondens. Her er det så vigtigt at du anbringer den valgte dampspærre på den varme side af isoleringen – det vil sige den side som vender ind mod rummet. Det er vigtigt at den varme luft ikke kommer ud i den kolde del af konstruktionen, for det er netop her den vil begynde at kondensere. Når du vælger at placere dampspærren med stor omhu og bruger den rigtige dampspærretape kommer du til at undgå dette, og får en løsning, der betyder en mindre varmeregning.

Typiske steder med brug for dampspærre

Når du skal til at isolere og efterisolere, vil der være nogle typiske steder, hvor det er vigtigt at bruge dampspærre. Det er blandt andet tagkonstruktioner, lofter, skunkvægge, skråvægge, ydervægge og vægge mod kolde rum. Bruger du dampspærre de steder – så er du godt i gang med den rigtige løsning.